Најнови Вести

Новиот SSangYong Rexton G4 пристигна во Македонија

Новата генерација на Rexton G4 е вистински знаменосец во палетата на Ssang Yong. Автомобил кој нуди максимална функционалност, удобност, комфор и престиж. Овој луксузен теренец со е вистински знаменосец во понудата на Ssang Yong со одлични, динамични линии, и препознатлива „оф-роуд“ ДНК која потекнува од традицијата на Ssang Yong.